banner249

Müdürlüğe yakışmadı!

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bastırılan kitapta CHP’li Şişli Belediyesi'nin banklarının bulunduğu fotoğraflara yer verildi. Basımdan sonra fark edilen fotoğraftaki 'Şişli Belediyesi' yazısı tek tek elle boyandıktan sonra kitabın dağıtımı yapıldı.

Müdürlüğe yakışmadı!
banner240

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kentin camilerini konu alan ‘Denizli'nin Kalem İşi Camileri' adlı bir kitap yayınladı. Tanıtım amacı taşıyan kitaptan bin adet bastırıldı. Bir hafta önce baskısı tamamlanan kitabın giderini Denizli Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyon Başkanlığı üstlendi. Fakat kitapta resmi basılan camilerden birinin önünde bulunan iki bank sorun oldu.

CHP'Lİ BELEDİYENİN ÜSTÜNÜ BOYADILAR

Kitabın 22'nci sayfasında Çivril ilçesindeki Savranşah Camii görseline yer verildi. Fakat cami fotoğrafında CHP'li Şişli Belediyesi'nin gönderdiği iki adet bank da yer alıyordu. İddialara göre kitabın baskıya hazırlanması sırasında fotoğraflar üzerindeki yazının silinmesi unutuldu. Belediyenin ismi yazılı banklar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde rahatsızlık yarattı.

BU NASIL KİN VE NEFRETTİR?

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, “Böyle bir rezalet görülmemiştir. Bu nasıl bir kin, nasıl bir nefrettir ki belediyemizin adının yazdığı bankın üzerini bile karalama gafletine düşüyorsunuz. O kadar acemice boyanmış ki tüm kataloglarda sonradan boyandığı belli oluyor. Şişli Belediye Başkanımız Muharrem Keskin’de olaydan duyduğu üzüntüyü tarafımıza iletti. Denizli İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Turhan Veli Akyol çıkıp derhal kendisine bu talimatı verenleri açıklasın. Bir gecede onu o makama getirenler mi bu talimatı vermiştir?” dedi.

KESKİN: BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM

Şişli Belediye Başkanı Muharrem Keskin ise olaydan büyük üzüntü duyduğunu, tekrar böyle bir ihtiyaç olması halinde memnuniyetle Denizli halkının ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER