banner249

Milletimizin bayramını kutluyorum!

Pamukkale Belediyesi Encümen Üyesi Bayram Kahraman, Kurban Bayramı dolaysıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi, “Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz."

Milletimizin bayramını kutluyorum!
banner240

Kurban Bayramının İslam alemine ve insanlığa güzellikler getirmesini dileyen Pamukkale Belediyesi Encümen Üyesi Bayram Kahraman, bayramların, çocuklar için neşe kaynağı, yetişkinler için geçmişle geleceğin buluştuğu, yeni anıların oluşturulduğu değerli zamanlar olduğunu hatırlattı.

Kahraman açıklamasına şöyle devam etti, “Sevgi, saygı ve hoşgörü duygularımızı pekiştiren, manevi değerlerimizin ve dayanışma geleneğimizin en güzel şekilde yaşanmasına vesile olan Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşmanın sevincini ve heyecanın yaşıyoruz. Covid-19 salgınına karşı ülkece verdiğimiz mücadeleye devam ederken bu bayramı ailelerimizle ve sevdiklerimizle bir arada kutlayacağız. Bu hastalıktan tamamen kurtulmak için hijyen, maske, mesafe kurallarına dikkat ederek bayramı coşku içerisinde geçireceğimize inanıyorum. Bu duygularla Kurban Bayramı'nın milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum."

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hasan Akkâlp
Hasan Akkâlp - 4 yıl Önce

Sağlık sıhhat ve afiyet dilerim. Selamlar

SIRADAKİ HABER