banner249

‘Mersin’ hayali suya düştü!

İşadamı Turgay Mersin, hakkında Denizlispor Başkanı olacağı yönündeki iddialar hakkında yazılı açıklama yaptı. Mersin, adaylığının söz konusu olmadığını açıkladı.

‘Mersin’ hayali suya düştü!
banner240

Denizlispor, üst üste aldığı mağlubiyetlerle ligin son sırasına yerleşti. Takım ve yönetim içinde oluşan kriz bir türlü aşılamıyor. Söz konusu tüm yaşananların ardından İşadamı Turgay Mersin’in başkan adayı olacağı gündeme geldi.

Ancak İşadamı Mersin, son dakika yaptığı yazılı açıklamada bu iddiaların gerçek olmadığını bildirdi. Mersin yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Son günlerde sosyal medyada benimle ilgili Denizlispor Kulübü başkanlık adaylığı haberleri çıkmaktadır. Şu an için başkanlık adaylığım söz konusu değildir. Beni bu göreve layık gören taraftar ve Denizlispor sevenlerine teşekkür ederim.

Yıllarca Denizlispor yönetiminde görev aldım, hiç bir zaman hizmetten kaçmadım. Üstte de belirttiğim gibi şu an için adaylığım söz konusu değildir. Şu anda seçilmiş bir yönetim kurulu vardır. Bu yönetim kuruluna destek çıkmamız gerekir. Çünkü Denizlispor, Denizli'nin önemli bir markasıdır.

Bütün Denizlispor taraftarları ve iş insanlarının özellikle bugünlerde takıma ve yönetim kuruluna destek çıkmasını arzu etmekteyim. Denizlispor inşallah herkesin desteği ile ligde kalacak ve üst sıralarda yerini alacaktır.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER