banner249

Merkezefendi’den kardeşlik örneği!

Merkezefendi Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Merkezefendi’den kardeşlik örneği!
banner240

12 gündem maddesinden biri olan ‘Merkezefendi Belediyesi’nin, Babadağ Belediyesi ve Afyonkarahisar ili Dazkırı Belediyesi ile ‘Kardeş Belediye’ olması maddesi Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti meclis üyelerinin 18 kabul, Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerinin 13 ret vermesi sonucu oy çokluğu ile kabul edildi. Bu maddenin oy çokluğu ile kabul edilmesiyle birlikte, kardeş belediyelerce gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin ve işlemlerin yürütülmesinde yetki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a verildi.

Kardeşliğin birlik ve beraberlik olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kardeşliğin bir sınırı yoktur. Kardeşlik güzeldir, birlik ve beraberliktir, iyi günde ve kötü günde bir olmak demektir. Hem Dazkırı Belediyemiz hem de Babadağ Belediyemiz meclislerinde böyle bir karar aldılar. Meclis kararı gönderildi, biz de seve seve dedik. Bizim kalbimiz, gönlümüz sizlere açık dedik. Biz de gündemimize aldık. Komisyondaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlikler her zaman olur. Yurt içinde hatta yurt dışında kardeş şehirler vardır. Bu anlamda sadece Merkezefendi’nin değil il genelinde ve Türkiye genelinde birçok belediyemizin kardeşlik bağı gönül, bağı var. Tabi kardeş ilçe dendiğinde sadece maddi anlamda algılamamak lazım. Onların festivallerinde, herhangi olağanüstü bir olayda başına bir şey geldiğinde birlik ve beraberlik içinde olmanın güzel bir şey olacağını düşünüyorum. Bu anlamda Dazkırı Belediye Başkanımız ile meclis üyelerine ve Babadağ Belediye Başkanı ile meclis üyelerine çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER