banner249

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan Size umut değil müjde veriyorum

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Gültepe Mahallesi’nde coşkulu kalabalığa projelerini anlattı ve ekledi “Size umut değil müjde veriyorum. 1 Nisan’dan itibaren güneş Merkezefendi’de bambaşka doğacak”

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan Size umut değil müjde veriyorum
banner240

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan,  ilçeyi karış karış gezerek 31 Mart Yerel Seçimlerinde vatandaşlardan destek istiyor ve projelerini anlatıyor. Bu kapsamda Akçeşme Mahallesi’nde esnafla bir araya gelen Doğan, vatandaşın sorunlarını dinledi, hayata geçireceği projeleri anlattı. Şeniz Doğan, daha sonra DEFSAD tarafından düzenlenen "Minimal" isimli sergiye katıldı, sanatın ve sanatçının yanında olduğunu vurguladı. Son olarak Gültepe Mahallesi’nde miting düzenleyen Doğan’ı yüzlerce kişi coşku ile karşıladı, 1 nisanda başkanlığı müjdeledi.

AKÇEŞME ESNAFI “ŞENİZ DOĞAN” DİYOR

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Akçeşme Mahallesi’nde esnaf ile bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Doğan, geliştirecekleri projeler ile esnafın yüzünü güldüreceklerini söyledi. Esnafın tam destek verdiği Doğan, “Yerel yönetim olarak taşın altına elimizi koyacağız. Yaşanan ekonomik krizden etkilenen esnafımızı destekleyecek, onların taleplerine öncelikli cevap vermek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

SANATIN VE SANATÇININ HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ 

Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD) tarafından düzenlenen "Minimal" isimli sergiye katılan Doğan, açılış kurdelesini kesti. Sergi açılışında konuşan Doğan “Sergiye katkı veren tüm fotoğraf sanatçılarını gönülden kutluyorum. Birbirinden güzel fotoğraflar ve hepsi birer sanat eseri. Tüm Denizlililer gelip bu sergiyi gezmeli. Bizler de her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduk, hep yanında olacağız. Yeni dönemde Merkezefendi, sanat ve sanatçını dostu, sanat merkezi haline gelmiş bir ilçe olarak anılacak” dedi.

GÜLTEPE’DE COŞKU VE MÜJDE BİR ARADAYDI

Günün finalinde vatandaşlar ile Gültepe Mahallesi’nde bir araya gelen Şeniz Doğan’ı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Alana yüzlerce mahallelinin alkış ve tezahüratları arasında gelen Şeniz Doğan’a CHP Millletvekili Kazım Arslan, İlçe Başkanı Mahir Akbaba ve İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci’de eşlik etti. Gövde gösterisine dönüşen mitingde projelerini anlatan Şeniz Doğan, Gültepe Mahallesi’ne 40 milyonluk yatırım yapacaklarına söz verdi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Doğan, “Projelerimiz insan odaklı ve ihtiyaçlarınız ile şekillendi. Merkezefendi Belediyesi bizim dönemimizde israf etmeyecek, üretecek. Merkezefendi’nin yüzü gülecek” dedi. , Merkezefendi’de çalışan, üreten hiçbir personelin işsiz kalmayacağının altını çizen Doğan,  “Size umut değil müjde veriyorum. 1 Nisan sabahından itibarehn Merkezefendi’de güneş bambaşka doğacak” diyerek, seçimi kazanacaklarını müjdeledi. Doğan, mitingin ardından vatandaşlarla dakikalarca fotoğraf çektirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER