banner249

MATEMA Okulları ulusal medyada!

Türkiye’nin en başarılı üniversitelerine öğrenci kazandıran Denizli MATEMA Anadolu Lisesi Kampüsü, ulusal medyanın dikkatini çekmeyi başardı. MATEMA Anadolu Lisesi, eğitimdeki başarısıyla ulusal medyanın manşetlerinden düşmedi.

MATEMA Okulları ulusal medyada!
banner240

Denizli’de ‘Butik Okul’ modeliyle eğitimde inanılmaz başarılar elde eden Denizli MATEMA Anadolu Lisesi Kampüsü, Türkiye’nin en başarılı üniversitelerine sayısız öğrenci kazandırması, ulusal medyada geniş yer buldu.

Üniversitelerdeki amfi sınıfta en fazla 10 öğrenciye eğitim vererek öğrencilerini Türkiye’nin en başarılı üniversitelerine kazandıran okul, yeni kayıt döneminde yoğun ilgi görüyor.

Yeni dönem için kayıt almaya başladıklarını ifade eden MATEMA Anadolu Lisesi Kampüs Müdürü Ebru Gökçe Çalışkan, LGS başarılarını yüzde 100, yüzde 50 ve yüzde 25’lik oranlarla ödüllendirdiklerini belirtti.

Uyguladıkları eğitim sistemi hakkında konuşan Çalışkan, “Okulumuzun en büyük ayrıcalığı birebir verdiğimiz eğitim modelidir. Aralıklarla yaptığımız denemeler sonrası mutlaka konu analizi yapılmaktadır. Eksik gördüğümüz alanlarda Cumartesi günleri 3'er ve 5'er gruplar halinde etüt veririz. Öğrencilerimizin her türlü eğitim açığını kapatmak için olağanüstü çalışmalar sergiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER