banner249

MATEMA başarılı öğrencileri ödüllendiriyor!

LGS tercihlerinin başlamasıyla birlikte öğrenci ve veliler en iyi okulu tercih etmek için harekete geçti. Denizli’de eğitimin öncü kuruluşları arasında yer alan MATEMA Anadolu Lisesi, başarılı öğrencileri verdiği burslarla ödüllendiriyor.

MATEMA başarılı öğrencileri ödüllendiriyor!
banner240

‘Butik Okul’ ve 10 kişilik sınıflarla birebir eğitimin kapılarını açan MATEMA Anadolu Lisesi Kampüsü, bu sayede Türkiye’nin gözde üniversitelerine sayısız öğrenci göndermeyi başardı. Pandemi süreciyle tüm tedbirleri had safhaya çıkaran okul yönetimi, sınıfların tamamına kurduğu özel havalandırma sistemiyle öğrencilerini olası risklere karşı koruma altına aldı. Eğitim-öğretimin başlamasıyla birlikte tüm öğrencilerine steril bir ortamda ders vereceklerini belirten Kampüs Müdürü Ebru Gökçe Çalışkan, tüm tedbirleri çok önceden aldıklarını açıkladı.

YÜZDE 100’LÜK BURS İMKANI

LGS tercih dönemiyle beraber kayıtların da başladığını hatırlatan Kampüs Müdürü Çalışkan, “MATEMA Anadolu Lisesi olarak LGS’ye katılan öğrencilerimizin başarılarını ödüllendiriyoruz. Yüzde 1’lik dilime yüzde 100, yüzde 2’lik dilime yüzde 75, yüzde 3’lük dilime yüzde 50 ve yüzde 4’lük dilime yüzde 25 burs vererek öğrencilerimizin ve velilerimizin yanındayız” dedi.

VELİLERE UYARI!

Çalışkan, kayıt döneminde ailelerin ve öğrencilerin dikkat etmesi gereken en önemli hususun evlerine yakın okullar olmaması gerektiğini, asıl önemli olanın kaliteli ve nitelikli eğitim kurumları olması gerektiğini söyledi. Çalışkan, özellikle velilerin öğrencinin isteği doğrultusunda hareket etmek ve en iyi eğitimi nasıl alacağına karar vermesi gerektiğine dikkat çekti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER