banner249

Kurban kesim yerleri belli oldu!

Merkezefendi Belediyesi tarafından, Merkezefendililerin sağlıklı ve temiz bir ortamda kesim yapabilecekleri kurban kesim yerleri belirlendi.

Kurban kesim yerleri belli oldu!
banner240

Kurban Bayramı’nda ve hazırlık aşamasında gerekli önlemler ve denetimler Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılacak. Kurban kesim alanında, vatandaşların ihtiyaç duyacağı demir askılar, piknik masaları, deriler için tuz ve çöp poşetleri hazır bulunacak. Kesim yapan Merkezefendililere et poşeti temin edilecek ve çay ikramı olacak. Kesim alanında her türlü hizmetin verileceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sekiz bölgede kurban kesim yeri belirledik. Vatandaşlarımızın güvenilir ve temiz bir ortamda kurbanlarını kesebilmeleri için çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza kesim alanında demir askılardan çöp poşetlerine, et poşetlerinden piknik masalarına kadar birçok kolaylık sağlayacağız. Gerekli tüm hizmeti Merkezefendi Belediyesi olarak vereceğiz” dedi.

KURBAN KESİM YERLERİ

Belirlenen küçükbaş kurban kesim yerleri; Karaman Kapalı Pazar Yeri, Yenişehir Mahallesi Şengün Camii Yanı, Bahçelievler Kapalı Pazar Yeri, Barbaros Kapalı Pazar Yeri, TOKİ Evleri Alperen Ersoy Kapalı Pazar Yeri, Sevindik Kapalı Pazar Yeri, Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri…

Büyükbaş kurban kesim yeri ise sadece Eskihisar Mahallesi Canlı Hayvan Borsası bitişiğindeki Et ve Süt Kurumu’nda yapılacak.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER