banner249

Horoz dibi kanarya zirveyi gördü!

Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor, evinde Fenerbahçe’ye 2-0 yenilerek mağlup oldu. Sarı-laciverlilere 3 puanı getiren golleri Papiss Cisee ve Gökhan Gönül kaydetti. Fenerbahçe'de 54'de Serdar Aziz kırmızı kart görürken Altay Bayındır bir penaltı kurtardı.

Horoz dibi kanarya zirveyi gördü!
banner240

Süper Lig'in 11. haftasında geçen hafta derbide Beşiktaş'a kaybeden Fenerbahçe, Denizlispor'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler, karşılaşmayı 2-0 kazanarak zirveye ortak oldu. Fenerbahçe'nin galibiyet gollerini 9'da Papiss Cisse ve 40'ta Gökhan Gönül kaydetti. 

Sarı-lacivertli ekibin Marcel Tisserand'la bulduğu bir gol de VAR'da iptal edildi. Ev sahibi Denizlispor, maçın 54. dakikasında bir penaltı kazanırken penaltıya sebebiyet veren Fenerbahçeli Serdar Aziz ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır Murawski'nin vuruşunu kurtararak golü önledi. Bu sonuçla Fenerbahçe, 23 puanla Alanyaspor ve Galatasaray ile aynı puana ulaştı ve zirveye ortak oldu. Denizlispor ise 6 puanda kaldı.


 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER