banner249

Honaz’da sandıklar açıldı sayım başladı

31 Mart seçimlerinin Denizli’deki tartışmaların ve seçimin bitmediği Honaz’da oy verme işlemi sona ermesiyle sandıklar açıldı.

Honaz’da sandıklar açıldı sayım başladı
banner240

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı AK Partili Turgut Devecioğlu ile Millet İttifakı Adayı CHP’li Yüksel Kepenek arasında kıyasıya bir yarış geçmiş, seçimlerin kazananı 8 oyla farkla Kepenek olmuştu.

AK Parti kanadının önce İlçe Seçim Kurulu, ardından da İl Seçim Kurulu’na yaptığı itirazlar aradaki farkı 8’den bire düşürmüş, ancak kazanan değişmemişti. Aradaki fark bu kadar az olunca bu kez YSK’ya seçimlerin iptali için başvuruda bulunuldu, yapılan incelemede 8 kısıtlı seçmenin oy kullandığının tespit edilmesiyle seçimler iptal edilmişti.

YENİDEN SANDIK KURULDU

Honaz’da seçimlerin iptal edilmesi nedeniyle bugün bir kez daha sandık kuruldu. İlçe genelinde 79 sandıkta 21.810 seçmen oylarını kullandı, tercihlerini ortaya koydu.

SANDIKLAR AÇILDI SAYIMA BAŞLANDI

Gün boyunca gergin bir seçim geçiren Honaz’da saat 17.00 itibariyle sandıklar kapandı ve oy sayımı başladı. Kısa süre sonra Honaz’da seçimleri kimin kazandığı ortaya çıkacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER