banner249

Hayallerin kapısını açtılar

Sarayköy’ün Trafo Mahallesi’ne yapılan 410 TOKİ konutun anahtar teslimleri başladı.

Hayallerin kapısını açtılar
banner240

Kimisinin evliliğinden bu yana kimisinin çocuklarının geleceği için hayal ettiği ev sahibi olma umutları gerçekleşen vatandaşlar TOKİ konutlarını çok beğendiklerini aktardı. “Rabbim evi olmayanlara nasip etsin”  diyen vatandaşlar bu zamana kadar kendileri için yaptıkları duayı bu kez evi olmayanlar için yaptı.   
  
Sarayköy Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile ilçenin Trafo Mahallesi'ne 122 metrekarelik 3+1 ile 85 metrekarelik 2+1 şeklinde yapılan, Denizli ve çevre illerden yoğun talep alan 410 TOKİ konutun anahtar teslimleri 8 Temmuz’da başladı. 

Kiminin evliliğinden bu yana kiminin çocuklarının geleceği için umut ettiği 410 ailenin ev sahibi olma hayali Sarayköy TOKİ konutları ile sona erdi. Anahtarlarını TOKİ konutları alanında teslim alan vatandaşlar kendi evlerinin kapısını açmanın mutluluğunu yaşıyor. 

Evlerini inceleyen vatandaşların ortak mesajı, “ Rabbim evi olmayanlara nasip etsin”  oldu.  Ev sahibi olan vatandaşlar bu zamana kadar kendileri için yaptıkları duayı bu kez evi olmayanlar için yaptı.
Evlerine bakmaya gelen vatandaşlar görüşlerini belirtti, beğenilerini aktardı.  


 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2019, 14:14

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER