banner249

Hastanede Korona var!

Denizli Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Semt Polikliniği Psikiyatri Bölümü’nde bir sağlık çalışanında Korona Virüsü tespit edildi. Hiçbir önlemin alınmadığı hastanede hasta kabulüne devam ediliyor.

Hastanede Korona var!
banner240

Korona Virüs yine baş gösterdi. Bu kez adresi Dokuzkavaklar’daki Semt Polikliniği. Her gün yüzlerce hasta kabulü yapılan hastanede korona virüs tespit edildi. Psikiyatri Bölümünde bir sağlık çalışanı ve onunla temas halinde oldukları belirlenen 7 kişi karantina altına alındı. Şimdi o kişilere Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Sağlık çalışanlarından 15 dakikada alınan Basit Usul testlerinin yapıldığı öğrenildi. Türkiye’nin birçok hastanelerinde Korona Virüsü için Antikor Testlerinin yapıldığı biliniyor.

KORONA VAR ÖNLEM YOK!

Korona Vakasının yaşandığı hastanede hiçbir önlem alınmadığı gibi hasta kabulüne de devam ediliyor. Onlarca sağlık çalışanı ve her gün yüzlerce hastanın tedavi amaçlı gittiği hastane şimdi virüs saçıyor. Uzmanlar önlem alınmadığı taktirde Denizli’de virüsün yeniden baş göstereceğini belirtiyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER