banner249

Gökbel güven tazeledi

AK Parti Pamukkale İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanı Uğur Gökbel, güven tazeledi. Gökbel, “Davamızın lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sloganlaşmış bir direktifi var. “Durmak yok yola devam!” diyor liderimiz. Biz de bugünden itibaren durmadan, dinlenmeden millete hizmet yolunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Gökbel güven tazeledi
banner240

AK Parti Pamukkale İlçe kongresi, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve çok sayıda partili katıldı. Kadın ve Gençlik Kollarının coşkusunun damga vurduğu kongrenin divan başkanlığını, eski Denizli Milletvekili ve Kadın Kolları İl Başkanı Nurcan Dalbudak yaptı.

“YENİLENİYORUZ, TAZELENİYORUZ”

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, kongrelerin yenilenme ve tazelenme ortamları olduğunu belirterek, “Kongrelerimizle yenileniyor, millete hizmet yolunda tazelenip güç birliği yapıyoruz. Geride bıraktığımız dönemde teşkilatımla birlikte her zaman sahada ve milletimizin yanında olduk. Siyaseti milletimizle beraber yaptık. İlçemizde çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmadık. Kadirşinas milletimiz de bu samimi çabaları takdir etti. Bugün, Pamukkale Belediyemizde AK Partili, dava neferi kadrolarımız hizmet veriyor. Bu tarihi dönemlerde Türkiye’mizi AK Partili, inançlı kadroların yönetmesinde bir nebze de olsa payımızın olduğunu bilmek, şahsım ve teşkilat mensuplarımızın göğsünü kabartıyor” dedi.

“SİYASET TAKIM İŞİDİR”

Siyasetin takım işi olduğunu ifade eden AK Partili Gökbel, “Başarı, gönüllü çalışma ve işbirliğinin sonucudur. Bu noktada her zaman yanımızda olan başta liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez Teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir olmak üzere genel merkez yönetimimize, değerli milletvekillerimiz, il başkanımız ve belediye başkanlarımıza burada teşkilatım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Davamızın lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sloganlaşmış bir direktifi var. “Durmak yok yola devam!” diyor liderimiz. Biz de bugünden itibaren durmadan, dinlenmeden millete hizmet yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Tıpkı, cennet vatanımız ve islam coğrafyası için gecesini gündüzüne katarak çalışan davamızın lideri Cumhurbaşkanımız gibi. Kendilerinin de ifade ettiği gibi; Türkiye’nin çevrelenip kıskaca alınmaya çalışıldığı, dört bir yandan saldırıların olduğu bir dönemde hiçbirimizin dinlenmeye, kişisel ikbal peşinde koşmaya hakkı yoktur. Her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte, omuz omuza bu kutlu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“YENİ DÖNEME İLK GÜNKÜ HEYECANLA BAŞLIYORUZ”

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, geride bıraktığı dönemde birlikte görev aldığı teşkilat mensuplarına da teşekkür ederek, “Bugün yeni yönetimimizle birlikte yeni bir hizmet dönemine ilk günkü heyecan ve aşkla başlayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu göreve bizleri tekrar layık gören parti yönetimimize, tensipleriyle onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza ve teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’e şükranlarımı sunuyorum. Geride kalan dönemde benimle birlikte teşkilatımızın kademelerinde görev alarak hizmet eden fedakâr kardeşlerime de yürekten teşekkür ediyorum. Birlikte kardeşlik hukuku temelinde, dava şuuruyla, benlik duygularından sıyrılarak, tam bir adanmışlık içinde çalıştık. Her biriniz, ailelerinizden, işlerinizden hatta ve hatta sağlığınızdan fedakârlık yaparak hizmet ettiniz. Lütfen haklarınızı helal ediniz. Hizmetleriniz, milletimizin gönlünde ve Yüce Rabbimin katında en müstesna yerdedir” dedi.

Konukların konuşmalarının ardından yapılan seçimlerde güven tazeleyen Uğur Gökbel, yeniden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı seçildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER