banner249

Gizli hayırsever İrem’e umut olacak

Denizli’de yaşayan 5 buçuk yaşındaki İremsu, yakalandığı serebral palsi hastalığı nedeniyle yürüyemiyor. Küçük kızın yürüyebilmesi için gereken ameliyatın masraflarını adını vermek istemeyen bir hayırsever üstlendi.

Gizli hayırsever İrem’e umut olacak
banner240

Yakalandığı serebral palsi hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 5 buçuk yaşındaki İremsu’nun yürüyebilmesi için ameliyat olması gerekiyordu. Özel bir hastanede hastalığın tedavisinin yapılabildiğini öğrenen baba Yasin İmancı, maddi durumu yetersiz olduğu için sosyal medyada kampanya başlattı. Baba İmancı, “ Kızım İremsu’nun acil ameliyat olması gerekiyor. Bu ameliyat uzman hekimler tarafından yapılması gerekiyor. Bu ameliyatın Denizli’de özel bir hastanede olduğunu öğrendik. Gittik görüştük .Ameliyat ve hastane masrafları için 8.000 TL gerekiyor. Herkesin çocuğu kendi gözünde ne kadar kıymetli ise benim çocuğumda benim gözümde o kadar kıymetlidir. Sağduyulu ve yardımseverin desteğine ihtiyacımız var.

Aksi taktirde, telafisi mümkün olmayan sorunlar yaşayacaktır ilerleyen yaşlarda. Bugüne kadar birçok resmi kuruma müracaat ettik ancak sonuç alınmadı. Çocuğumun sağlığına kavuşmasından başka bir şey istemiyorum. Herhangi bir maddi destek beklemiyorum. Sadece hastane masraflarını kendileri karşılasınlar” dedi. Denizli’nin büyük sosyal medya gruplarından olan, Denizli Trafik Grubunda da destek verilen kampanya kısa sürede yayıldı. Küçük İremsu’nun yürüyebilmesi için gerekli olan ameliyat masraflarını adını vermek istemeyen bir hayırsever karşılamak istediğini açıkladı. Gizli hayırsever sayesinde küçük İremsu Çarşamba günü ameliyat olup yürüyebilecek. AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu da aileyi arayarak ameliyat sonrası gereken desteği vereceklerini söyledi.

Denizli Haberleri (yuzhaber.com)

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 16:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER