banner249

Ferhatlar Koleji öğrencilerinden büyük başarı

Özel Ferhatlar Eğitim Kurumları her yıl düzenli olarak uygulanan Cambridge Young Learners sınavında Starters, Movers, Flyers, Ket ve Pet seviyelerinde başarı gösteren öğrencilere sertifikaları İngilizce Zümre Başkanı İlknur Alp ve Genel Koordinatör Süleyman Demirkol tarafından düzenlenen törenle takdim edildi.

Ferhatlar Koleji öğrencilerinden büyük başarı
banner240

Ferhatlar Koleji Zümre başkanı İlknur Alp, “Özel Ferhatlar Eğitim Kurumlarının sınav merkezi olarak da seçildiği Cambridge Young Learners sınavlarındaki istikrarlı başarılarımız, KenDu Language Acquisition ile çıktığımız yolda bugüne kadar elde ettiğimiz ulusal ve uluslararası başarılarımız adına yeni bir ödül oldu. Bu konuda bize güvenen başta veli ve öğrencilerimiz olmak üzere bütün Denizli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Programın en dikkat çekici ayrıntılarından biri de ortaokulda mezuniyet derecesine ulaşan öğrencilerin yaşıtlarından çok daha üst düzeyde başarılara imza atarak sertifikaları tam armayla kazanmasıydı.

Programın sonunda söz alan Genel Koordinatör Süleyman Demirkol Starters, Movers, Flyers’tan tam arma almaya hak kazanan ve Ket - Pet seviyelerinde üstün başarı sergileyen öğrencilere aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları huzurunda plaket takdim etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER