banner249

Enerjimizi tazeledik!

AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı, 3. Olağan Kongre öncesi, delege seçimlerini tamamladı. 61 mahalleden 400 delegenin belirlendiği seçimler yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Enerjimizi tazeledik!
banner240

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Kongremiz öncesinde delegelerimizi seçtiğimiz, kardeşliğimizi perçinlediğimiz, dava şuuru ve hizmet için enerjimizi tazelediğimiz kongre sürecinin önemli bir ayağı olan delege seçimlerimizin birlik ve beraberlik içinde geçmesi, ‘AK Dava’ ruhunun dimdik ayakta olduğunu göstermiş, geleceğimiz için umut vermiştir” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı, 3. Olağan İlçe Kongresi’ne hazırlanıyor. Kongre sürecinin önemli bir ayağı olan delege seçimleri, ilçe binasında gerçekleştirildi. Partililer, 61 mahalleden 400 delegeyi belirlemek için sandık başına gitti. Mahalle mahalle oy kullanılarak, ilçe kongresi delegeleri belirlendi. Seçimlere partililerin yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

DELEGE SEÇİMLERİNE “AHDE VEFA DUYGUSU” DAMGA VURDU

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, delege seçimlerinin gördüğü büyük ilginin ve kardeşlik ruhu içinde geçmesinin kendilerini sevindirdiğini belirterek, “AK Dava ruhunun, dimdik ayakta olduğunu görmek bizleri son derece sevindirdi, geleceğe dair umutlarımızı artırdı. Delege seçimleriyle kardeşliğimizi perçinledik, enerjimizi tazeledik. AK Parti’nin başarı sırlarından biri de vefadır. Türk siyasi tarihine kardeşlik ruhunu, ahde vefayı, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan getirmiştir. Liderimizin her koşulda dava kardeşliğine verdiği önemin partimizin teşkilatlarında da aynı hassasiyetle benimsendiğini delege seçimlerimizde de gördük. Partimizin kurucuları ile emektar ve cefakar birçok üyemiz, üyelerimiz tarafından delege seçilmişlerdir. Bu da AK Parti olarak bizim farkımızdır. Geçmişimize nasıl sahip çıktığımızın, kardeşliğimizin ve sıkıca kenetlenmiş olduğumuzun göstergesidir” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER