banner249

Egzoz muayenenizi yaptırdınız mı?

Renotek Otomotiv, Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm İstasyonu ile Denizlilere büyük kolaylık sağlıyor. Renotek servisi, egzoz muayenesini yaparak müşterilerini sorunsuz bir şekilde araç muayene istasyonlarına gönderiyor.

Egzoz muayenenizi yaptırdınız mı?
banner240

Denizli’nin en kaliteli servis ve bakım hizmetleri arasında yer alan Renotek Otomotiv, günden güne yaptığı atılımlarla araç sürücülerine büyük kolaylık sağlıyor. Deneyimli personelleriyle hususi ve ticari tüm araçların bakım ve servislerini yapan Renotek, bünyesinde açtığı Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm İstasyonu ile hizmet vermeye başladı.

YOLUNUZUN ÜZERİNDE EGZOZ MUAYENESİ

Renotek Otomotiv İşletme sahibi Hasan Çetin, Sümer Bölgesi ana cadde üzerinde hizmet verdikleri bakım ve servis hizmetine bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek, “Müşterilerimizin bizlere duyduğu güvenle yıllarca hemşerilerimize hizmet ettik. Onların talepleri doğrultusunda tesisimize Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm İstasyonu kurduk. Her sürücümüz, aracını tesisimizde kolaylıkla egzoz muayenesini yaptırabilir. Tüm Denizlili hemşerilerimize ve müşterilerimize hayırlı olsun. Deneyimli ve güler yüzlü personellerimizle Denizli halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm araç sahiplerini ana cadde üzerindeki tesislerimize bekliyoruz” dedi.

    

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kemal Toprak
Kemal Toprak - 4 yıl Önce

Allah razı olsun. Gerçekten esnaf insanlar

İdris Kardak
İdris Kardak - 4 yıl Önce

Yıllardır tüm araçlarımızı oraya bakıma götürüyoruz. Çok kaliteli ustaları var

Erhan Semerci
Erhan Semerci - 4 yıl Önce

Garantili iş yapıyorlar.

Gül Sunatekin
Gül Sunatekin - 4 yıl Önce

Bir defa yolda kaldım. Hızır gibi yetiştiler. Gününden önce arabamı teslim aldım

SIRADAKİ HABER