banner249

Düğün rezervasyonları hızlı başladı!

1 Temmuz’da düğün sezonu ülke genelinde tamamen açılıyor. Denizli’nin Karahayıt Bölgesi’nde yer alan Ninova Termal Otel, tüm hazırlıklarını tamamlayarak rezervasyon almaya başladı.

Düğün rezervasyonları hızlı başladı!
banner240

Korona virüs nedeniyle evlilik, nişan, nikah gibi faaliyetlere verilen ara 1 Temmuz itibariyle son buluyor. Şimdi evlilik için düğün tarihi almak isteyen çiftler, hayallerindeki düğünü yapmak için düğün salonlarının yolunu tuttu.

YOĞUN TALEP OLACAK

Denizli’nin gözde Butik Otellerinden Ninova Termal Otel, geçmişten gelen tecrübesiyle 3 farklı düğün seçeneğini evlenecek olan çiftlere sunuyor. Ninova Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Demirlek, normalleşme adımlarının atıldığı ilk günden bu yana hazırlık yaptıklarını belirterek, yasağın kalkmasıyla taleplerin gelmeye başladığını söyledi.

3 FARKLI DÜĞÜN SEÇENEĞİ MASADA!

Uzun yıllardır deneyimli personellerle kusursuz organizasyonlara imza attıklarını ifade eden Demirlek, “Türkiye’nin 6 ilinde otellerimiz var. Yıllardır birçok düğün ve organizasyona ev sahipliği yaptık. Ninova Termal Otel, tüm Denizlilere 3 farklı düğün seçeneğini sunuyor. Çiftlerimiz ister kapalı alanda, ister havuz başında ister kır düğünü olarak tercih yapabilir” dedi.

ŞİMDİ MODA GELİN HAMAMI

Son yıllarda Gelin Hamamı organizasyonlarının hala revaçta olduğunu kaydeden Demirlek, bu taleplerin de her geçen gün arttığına dikkat çekti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER