banner249

Denizli’de on binler Cumhuriyet Yürüyüşüne katıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Denizli’de on binlerce vatandaş Denizli Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Yürüyüşünde’ bir araya geldi.

Denizli’de on binler Cumhuriyet Yürüyüşüne katıldı
banner240

Denizli Demokrasi Platformu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle organize edilen Cumhuriyet Yürüyüşüne, Denizlililerin ilgili yoğun oldu. On binlerce vatandaş ellerindeki Türk Bayraklarıyla Cumhuriyet Yürüyüşüne katıldı. Atatürk Stadyumu önünde başlayan yürüyüşe, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Stadyumu önünde başlayan yürüyüş, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, İnönü Caddesi, İstiklal Caddesi, Delikliçınar Meydanı üzerinden devam ederek Denizli Valiliği önünde sona erdi. Yürüyüşte vatandaşlar 10 yıl Marşı ile İzmir Marşını coşkulu bir şekilde söyledi. Yürüyüş yapılan caddelerdeki vatandaşlarda evlerinin ışıklarını yakıp söndürerek Cumhuriyet Yürüyüşüne destek verdi. Yoğun güvenlik önleminin alındığı yürüyüş olaysız bir şekilde sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER