banner249

Denizli’de ‘Ak Vadi Festivali’ muhteşem başladı muhteşem bitti

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilkini düzenlediği Ak Vadi Festivali vatandaşların akınına uğradı.

Denizli’de ‘Ak Vadi Festivali’ muhteşem başladı muhteşem bitti
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ak Vadi Festivali onbinleri buluşturdu. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenen dev  oyun parkı, tiyatro, halk dansları, bando ve animasyon gösterilerinin yapıldığı festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikler çocuklar için kurulan ücretsiz dev oyun parkı ile başladı. Çok sayıda esnafın açtığı stantlardan alışveriş yapma imkanı bulan vatandaşlar Hacivat-Karagöz oyunu, halk dansları ve bando gösterileri ile keyifli zaman geçirdi. Festival gece yarısına kadar sürerken ilk günkü konser programında sevilen grup Gripin sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarla festivale renk katan Grup kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz zaman geçirtti.

Ak Vadi, Koray Avcı ile coştu

‘Ak Vadi Festivali’ ikinci günde tüm hızıyla devam etti.

Dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları, bando ve animasyon gösterilerinin yapıldığı festivalde çok sayıda esnafta stant açarak vatandaşlara hizmet verdi. Gün boyu kendileri için sunulan etkinliklerle keyifli bir hafta sonu geçiren Denizlililer özellikle ateş gösterisine yoğun ilgi gösterdi. Ateş üfleme, yutma hareketleriyle izleyenleri kendine hayran bırakan ateş gösterisinin ardından konser alanında sahneye Koray Avcı çıktı. Gece yarısına kadar süren konserde birbirinden güzel şarkılarını Denizlililer için söyleyen ünlü sanatçı Koray Avcı, izleyenlere unutulmaz zaman geçirtti.

Festivalin finali Grup Seksendört’le

Ak Vadi Festivali'nin son gününde Türkiye'nin ünlü rock grubu 'Seksendört' sahne aldı. Grup Seksendört hayranları festival alanına akın etti. Eserlerini Denizlili hayranları için seslendiren ünlü grup, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Seksendört'ün şarkılarına eşlik eden binlerce kişi adeta kendisinden geçti. Gecenin sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ve Grup  Seksendört ekibine teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER