banner249

Denizli'ye para akıttı!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye’ye yansıyan etkisini azaltmak için ciddi tedbirler alındığını ve destekler sağlandığını söyledi. Şahin Tin; “Salgın musibetiyle savaştığımız bu zorlu süreçte Denizli’deki işletmelerimize ve vatandaşlarımıza şu ana kadar ‘Sosyal Koruma Kalkanı’ kapsamında 343 Milyon 630 Bin TL’lik destek sağlandı. Bu zorlu süreçte de devletimiz milletimizin yanında” dedi.

Denizli'ye para akıttı!
banner240

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, koronavirüs salgınına karşı Türkiye’nin güçlü ve başarılı bir mücadele verdiğini belirtti. Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında yapılan destekleri paylaşan Milletvekili Şahin Tin; “Dünyayı etkisi altına alan salgın musibetine karşı zamanında alınan tedbirler sayesinde salgın ile ülkemizin mücadelesi daha da kolaylaşmıştır. Vatandaşlarımızın hijyen, maske ve mesafe konusunda duyarlı oluşu ve sağlık çalışanlarımızın fedakarlığı sayesinde başarılı bir süreç yönetilmiş, devlet millet el ele vererek bu musibet ile başa çıkmak daha kolay hale gelmiştir. Tedbirlere uyan vatandaşlarımıza ve fedakâr sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE, İNŞA ETMEYE, DEVAM EDECEĞİZ”

“Türkiye’nin güçlü yarınlarını inşa etmek için çalışmaya, üretmeye kararlılıkla devam edeceğiz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Dünyanın virüs salgını ile mücadele ettiği bu kritik dönemde salgına karşı ülkemizin verdiği örnek mücadele, kararlı yürüyüşümüz ve alınan istikrarlı tedbirlerle güçlü bir şekilde ayakta kalışımız elbette dünyayı kıskandırıyor. Virüs salgınının ülkemizde görüldüğü ilk andan bugüne Türkiye genelinde 29 Milyar 744 Milyon TL’lik destek, Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında vatandaşımıza, esnafımıza, üreticimize, ticaret erbabımıza, işçi, emekçi ve çalışanlarımıza aktarılmıştır. En ağır ve zor koşullara rağmen millet olarak hep birlikte ayakta dimdik kalmaya, yaşadığımız bu zorlu süreçleri ülkemiz ve milletimiz için fırsata çevirmeye devam edeceğiz. Bu konudaki gayretimizi kimsenin kırmasına, sürecin sekteye uğratılmasına izin vermeyeceğiz” dedi

“DESTEKLER ARTARAK SÜRÜYOR”

Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli özelinde de toplumun tüm kesimlerini bu süreçte yalnız bırakmadıklarını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Denizli’mizin sosyal destek programı faz bir, faz iki, faz üç kapsamında yapılan destek ve yardımların yanı sıra 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyası üzerinden hanelere yapılan desteklerden faydalanmasını da sağladık. Ayrıca kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işsizlik ödeneği kapsamında yine vatandaşlarımıza aktarılan destekler bu zorlu süreçte devletimizin milletimizin yanında nasıl dağ gibi durduğunun apaçık göstergesi olmuştur.

Denizli’mizde bu süreçte 60.923 haneye 60 Milyon 923 bin TL destek sağlandı. Biz bize yeteriz Türkiyem kampanyası kapsamında ise 19.798 aileye 19 Milyon 798 bin TL’lik yardım verildi. Yine Denizli’mizde 78.893 çalışanımıza kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği olarak toplamda 225 Milyon 754 Bin 115 TL aktarıldı. Yine 9.603 vatandaşımıza da işsizlik ödeneği olarak 37 Milyon 155 bin 8 TL’lik ödeme yapıldı. Bu doğrultuda ‘Sosyal Koruma Kalkanı’ kapsamında Denizli’mize 343 Milyon 630 Bin 123 TL’lik yardım ve destek aktarımı sağlanmış oldu” dedi.

“ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN HEP BİRLİKTE GELİYORUZ”

Mücadeleden asla kaçmadan gayretle çözümler üretmenin derdinde olduklarını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Yaşadığımız şartlar ve koşullar gereği birçok zorluklarla karşı karşıya kalıyoruz. Bu zorluklar karşısında asla pes etmiyoruz. Birlik ve beraberliğimiz ile gerek tabiatın oluşturduğu zorlukları, gerekse mevcut koşulların önümüze çıkardığı engelleri kolayca aşabilmek ve üstesinden gelebilmek için el birliğiyle azimle çalışmaktan geri durmuyoruz. Gün geçmiyor ki, yeni bir sıkıntı ve sorun ile karşılaşmayalım. Her dönemin kendine özgü, kendi ile müsemma bir zor virajı elbet vardır. Bize düşen millet olarak devletimizin güçlü varlığına destek olmak, birlikte Türkiye olmayı başarabilmektir. Meselelerin üzerine çözümcü yaklaşımla gittiğimizde neticeye ulaşmamak mümkün değildir. AK Parti hükümetleri olarak bizim bugüne kadar ortaya koyduğumuz gayretimizin temeli, milletimizin varlığının dimdik ayakta kalmasına odaklanmıştır. İnşallah yine birliğimiz, dayanışmamız ve kardeşliğimiz ile bu zorlu sınavı da başarıyla atlatacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mahmut ğözen
Mahmut ğözen - 4 yıl Önce

Biz görmedik yardım yardım nedense hep zengin yapılıyor bunu sizin yardımınız şahin bey

Ayla özata
Ayla özata - 4 yıl Önce

Lütfen bizde yardım istiyoruz Sarayköy yokmu

SIRADAKİ HABER