banner249

Denizli Merkezefendi’de CHP’liler Şeniz Süzek dedi

CHP Merkezefendi Belediye Başkan bugün sandık başına gitmişti. CHP Merkezefendi Belediye Başkan aday adayı Sabri Yıldız, Sedat Demirci ve Şeniz Süzek Doğan eğilim yoklamasında adaylık için yarıştı. Yarışta ipi göğüsleyen Şeniz Süzek Doğan büyük farkla 1. oldu.

Denizli Merkezefendi’de CHP’liler Şeniz Süzek dedi
banner240

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nın eğilim yoklamasına, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün, İyi Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, CHP Metrkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, CHP’liler katıldı.

Bera Palace Düğün Salonu'nda Merkezefendi İlçesi’nde ikamet eden 3 bin 920 partiliden 1.800’i sandığa gitti.

“Bu bir demokrasi şölenidir” diyen CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, “Adaylarımız arasında seçimi üyelerimiz yaptı. Üyelerimiz adaylarına sahip çıkıyor. Oylama sonucu kiminle yola devam edileceğinin kararını üyelerimiz verdi.” şeklinde konuştu.

MERKEZEFENDİ HEPİMİZİN BELEDİYESİ OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezenfedi Belediye Başkan Aday adayı Sedat Demirci, “Başından bu yana biz bunu istiyorduk. Burada bir ön seçimin ve eğilim yoklamasının sandığın üyelerin önüne atılsın istedik. Bu süreç biraz gecikti ancak sonuçta demokratik bir ortam oluştu. Bu seçimin asla ve asla bir kaybedeni yok. Buradan Cumhuriyet Halk Partisi güçlenmiş ve el ele tutuşmuş olarak çıkacak. Asıl ana hedefimiz Merkezefendi Belediyesi’ni kazanmak. Merkezefendi hepimizin belediyesi olacak“ dedi.

HEP SANDIKTAN YANAYIM

CHP Merkezefendi Belediye Başkan aday adayı Şeniz Süzek Doğan, “Öncelikle Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladığım günden bu yana sandıktan yanaydım. Sandığın demokrasinin en büyük kurallarından biri olduğuna inancım sonsuz. Nihayetinde genel merkezimizce bir sandık kuruldu. Bugün partililerimiz buraya akın etti. Herkes buraya akın ediyor, şölen havasında geçiyor. Hep birlikte buradan el ele kol kola çıkacağımıza inanıyorum. 31 Mart’ta Merkezefendi Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi’nin olacağına inancım tam. Sosyal belediyecilik ve vizyon bir Merkezefendi yaratacağımıza inancım tam” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2018, 19:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER