banner249

Denizli Kültür Koleji annelerle buluştu!

Denizli’nin köklü eğitim kurumları arasında yer alan MATEMA Anadolu Lisesi Kampüsü, Denizli Kültür Koleji adını aldıktan sonra ilk etkinliğini Denizlili kadınlarla yaptı.

Denizli Kültür Koleji annelerle buluştu!
banner240

Denizli Kültür Koleji, Çamlık’ta düzenlediği organizasyonla Denizlili kadınlarla buluştu. Sosyal medyada geniş bir kitleye sahip olan Denizlili Kadınlar, Denizli Anneleri ve Denizli Yumak Örgü Evi üyeleri okulun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Denizli’de birebir eğitimin öncüsü olan Denizli Kültür Koleji, eğitim öğretime MATEMA Anadolu Lisesi Kampüsü olarak başladı ve Türkiye’nin en saygın üniversitelerine çok sayıda öğrenci kazandırdı.

Denizli Kültür Koleji Müdürü Ebru Gökçe Çalışkan, Kültür Eğitim Kurumları ile birlikte yürüme kararının detaylarını şöyle açıkladı, “Matema Anadolu Lisesi olarak çıktığımız yolda Kültür Eğitim Kurumları ile birlikte yürüme kararı aldık. İstanbul’da 38, Anadolu’da 52 şubesi olan Kültür Eğitim Kurumları’na biz de katıldık. Bu kararı almamızdaki en büyük etken eğitim anlayışımızdaki örtüşmedir” dedi.

Vizyonlarının yüksek standartlarda eğitim kalitesi olduğunu ifade eden Çalışkan, “Vizyonumuz bilimi, kültürel gelişimi merkezine alan, sürekli gelişime açık dinamizmi ile hayata donanımlı bireyler kazandırmaktır.

Bizi diğer eğitim kurumlarından ayıran en önemli özelliğimiz akademik odaklı eğitim anlayışımızdır.

Her bireyin, hepimizin farklı özellikleri vardır. Bizim için önemli olan bu farklılıklardan güzel bir ahenk yaratıp, bireyin dolayısıyla toplumun gelişiminde ve değişiminde rol oynamaktır.

Bugün hep birlikte, tüm dünya olarak farklı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçten er ya da geç çıkacağız. Önemli olan bu süreci nasıl değerlendirdiğimiz, çocuklarımızın ve toplumun geleceğine neler katabildiğimizdir. Denizli Kültür Koleji olarak biz, üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Yeni normal sürece hem fiziksel şartlar hem de teknolojik altyapımızla hazırız” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER