banner249

Denizli'de Ak Partili Milletvekili adayının paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu

Denizli Ak Partili Milletvekili adayını paylaşımı sosyal medyada alay konusu haline gedi. Seçim vaadi olduğunu ifade eden yorumlarda bu kadarına da pes dedirtti.

Denizli'de Ak Partili Milletvekili adayının paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu
banner240

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nilgün Ök, Denizli yeni bir havalimanı yapacaklarını ilan edince Sosyal medya ikiye bölündü. Birçok sosyal medya kullanıcısı bunun mümkün olmadığını belirtirken Denizli halkını kandırmaya yönelik vaatten öte olmadığını ifade etti.

Sosyal medyada paylaştığı afişle Denizli’nin bir anda gündemine oturan Denizli Milletvekili adayı Nilgün Ök’ün paylaşım yaptığını gören Denizli halkı yorum üstüne yorum yaparak, sosyal medyada alay konusu haline geldi.

İŞTE O YORUMLAR

Yaaa arkadaşlar beni hiç düşünmüyorsunuz benim 32 tane uçağım var mümkünse yakın bir yer olsun ki uçaklarım rahat etsin

Bu kafayla gidin meclise. Anca boş boş konuşun, nasıl olsa zeybekçinin 250₺ ye konut yaptıya, sizde hava alanı yaparsınız. Dalgamı geçiyorsunuz siz. Bu halkı bu kadar aptal yerine koymayın.!

Arkadaşlar bu sadece sayın Nilgün Ök hanım Efendi'nin temennisinden öteye geçemez zaten hızlı Tren ve otoban projesi çardak havaalanını da kapsıyor onun için endişelenmeye gerek yok

Çardak havaalanı varken yeni bir havaalanı düşünmek bana göre büyük israftır. Kurulacak ovadaki tarım alanlarını yok edecektir. Onun yerine Çardak yolunun kalitesini ve şerit sayısını arttırmak, hız limitlerini yukarı çekecek tedbirleri ve yasal alt yapıları hazırlamak daha akılcı olur kanaatindeyim

Antalya da İzmir dede bir tane havalimanı var denizliye çok mu şart buradaki milyon dolarlık yatılan yatırımları nasıl hiçe sayıla bilir. Bir havalimanı basit parayla dikilmiyor hanım efendi. Denizliye çok mu uçak iniyor sanki inan uçak sayısını söylermisiniz?

Çok mu kapasite kaldırmıyor mu Çardak’ın? İzmir de günde kaç tane uçuş var? Ve kaç tane dış hatlara uçuş var bakın bakalım bir saçma sapan bi düşünce içerisindesiniz burada çalışan 200/300 kişinin ekmeği ile oynamak çok mu doğru bir karar?

Devletin parası çok mu boş boş paylaşım yapıyorsunuz. Her seçim bi havalimanı yapıyorsunuz artık halk siz den iğreniyor sizin yüzünüz den Akp’den istifa edeceğim ne kadar çevrem varsa hepsini istifaya çağıracağım çok haksızsınız bu kadar milletin hakkını öbür dünya da ödeyin

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 14:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER