banner249

Cumhuriyet’i iyi biliyoruz

Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Urgancı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında bayramların en güzeline ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Çünkü bunun sadece bir bayram değil; bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun, esaretten bağımsızlığa ulaşmanın Cumhuriyet’e kavuşmanın yıldönümü olduğunu biliyoruz” dedi

Cumhuriyet’i iyi biliyoruz
banner240

Cumhuriyet’in, demokratik bir ülkenin ‘olmazsa olmaz’ simgesi olduğuna inandığını belirten YENİMEDYADER Başkanı Urgancı, açıklamasına şöyle devam etti, “Atatürk devrimlerinin de bu ülkenin ‘olmazsa olmazı’ olduğuna inanıyoruz. Yüce Atatürk’ün, milletle birlikte kurduğu bu cumhuriyeti; sosyal, demokratik bir hukuk devleti olarak geliştirmek, yükseltmek, korumak ve savunmanın hepimizin görevi olduğunu biliyoruz.

Bugün geldiğimiz noktada mesleğimizin içinde de gaflet, delalet ve hatta hıyanet içinde olan meslektaşlarımız elbette olabilir. Hatta bu medya mensupları, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş iken, sırtını dönen gazeteciler (!) olabilir.

Yüce Atamızın söylediği gibi; İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifemizin, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmak olduğunun bilincindeyiz. Muhtaç olduğumuz kudretin, damarlarımızdaki asil kanda asil kanda mevcut olduğunu da iyi biliyoruz.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER