banner249

Çözüm Koleji online sınav yapacak

Denizli Çözüm Koleji,  pandemi nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildiği bu süreçte, ders konularında varsa eksikliklerin belirlenmesi, akademik seviyenin ölçülmesine katkı sağlamak amacıyla, ilk, orta ve lise düzeyinde tüm Denizlili öğrencilere açık olan ücretsiz online deneme sınavı yapacak. 

Çözüm Koleji online sınav yapacak
banner240


Öğrencileri deneme sınavına davet eden Çözüm Koleji Kurucu Ortağı İsmail Kıyak, 9 ve 10 Ocak tarihinde gerçekleşecek sınav sonucuna göre de, konu konu öğrencilerin durumunu ortaya koyan bir karne verileceğini söyledi.  Denizli'de öğrencilerine daha iyi bir eğitim ve güvenli bir gelecek sağlamayı ana amaç edinen Denizli Çözüm Koleji, Denizli’de yaşayan tüm öğrencilere destek olmak amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle pandemi sürecinde yüz yüze eğitimden uzak kalan ilkokul 2’nci sınıflardan başlamak üzere, 3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12’nci sınıflar düzeyinde tüm sınıflara ücretsiz online deneme sınavı gerçekleştirecek. https://www.cozumkoleji.com.tr/ internet sayfası üzerinden sınav başvurusu kolayca yapılabilecek ve 9 ile 10 Ocak tarihinde sınav internet üzerinden online gerçekleştirilecek.  

“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİN BAŞARISINA KATKI KOYMAK”
Denizli Çözüm Koleji Kurucu Ortaklarından İsmail Kıyak, tüm öğrencileri sınava davet ederek şunları söyledi, “Denizli'deki eğitimin merkezi olan okulumuzun 9-10 Ocak tarihinde gerçekleştireceği hazırlık ve deneme sınavına tüm öğrencilerimizin özellikle katılımını istiyoruz. Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle öğrencilerimiz, gençlerimiz yüz yüze eğitimden uzak kaldı. Tüm eğitim camiası, bu açığı kapatmak amacıyla online uzaktan eğitimlerle öğrencilerinin en iyi şekilde derslerini almalarını sağlamak için insanüstü çaba harcıyor. İnşallah korona sıkıntısından biran önce kurtulur ve okullar öğrencilerine, öğrenciler öğretmenleri, arkadaşları ve sınıflarına kavuşur.

Denizli Çözüm Koleji olarak ise, bu süreçte Denizli’de tüm öğrencilerin ders konularında varsa eksikliklerini belirlemelerine yardımcı olmak, akademik seviyelerinin ölçülmesine katkı sağlamak amacıyla ücretsiz online deneme sınavı gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizin akademik olarak kendi seviyelerini görebilmesi açısından bu sınav önem arz etmektedir. Sınavımız tüm öğrencilere açıktır. Sınava kayıt için https://www.cozumkoleji.com.tr/ adresinden kolayca başvuru yapabileceksiniz. Herhangi bir teknik aksaklık yaşanır veya soruların olursa öğrencilerimiz, velilerimiz  0 258 241 77 77 nolu telefonu arayabilirsiniz.”


 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER