banner249

Buldan normalleşmeye hazırlanıyor

Buldan Belediyesi, 1 Mart’tan itibaren başlaması planlanan kademeli normalleşme sürecine ilişkin hazırlıklarını sürdürüyor.

Buldan normalleşmeye hazırlanıyor
banner240

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 1 Mart’tan itibaren kademeli normalleşmeye geçileceği yönündeki açıklamalarının ardında Buldan Belediyesi’nin çalışmaları hız kazandı.  Çocuk oyun gruplarını bakımdan geçiren Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullanacağını park ve bahçelerde çevre düzenlemesi çalışmalarını da başladı.   
 

Bu kapsamda Talat Tarakçı Çocuk Parkı’nda kum havuzunun kumlarını doldurarak bakımdan geçiren Belediye ekipleri,  Alanyazı Meydanı’ndaki Buldan’ın simgesi TAK’ın çevresini de yeniden düzenledi.  Yaz- kış yeşil kalan ve küçük kırmızı meyveleriyle göz alıcı görüntü oluşturan ateş dikeniyle bezenen TAK’ın normalleşme sürecinde misafirlerini ağırlamaya hazır hale getirildiğini söyleyen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  “Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık Bakanımızın 1 Mart’ta kademeli normalleşme sürecine geçileceği yönündeki açıklamaları umut verici.

Biz de hemşerilerimizin normal hayata geçtikten sonra yoğun olarak kullandıkları alanlardaki çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Normal yaşantımıza dönmeye başlayacağımız günlerde tedbiri hiçbir zaman elden bırakmamamız yeni sosyal mesafe kurallarını unutmamamız gerekiyor. Özlediğimiz günlere tekrar kavuşmamız böylelikle çok daha hızlı olacaktır. Bizler Buldan’da yaşayan tüm hemşerilerimizi her alanda rahat ettirmek için çalışmalarımızı ve planlamalarımızı sürdüreceğiz, bu konuda müsterih olsunlar” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER