banner249

Bu siyasetçi rekora koşuyor

Demokrat Parti MKK üyesi Ahmet Yüksel, bugün düzenlediği basın toplantısında istifa ederek bir rekora imza attı. Çünkü Yüksel, daha önce de Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nde yer almıştı.

Bu siyasetçi rekora koşuyor
banner240

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısı düzenleyen Demokrat Parti MKK üyesi Ahmet Yüksel, Çal ve Çivril İlçe teşkilatlarının da kendisi gibi partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Hafta sonu Ankara’da Demokrat Parti’nin düzenlediği genişletilmiş toplantının 7 bin 500 kişilik salon yerine bin kişilik salonda gerçekleştirilmesine dikkat çeken Yüksel, Demokrat Parti’nin bu kararla ülkeyi yönetemeyeceğini açıkça gösterdiğini söyledi.

Daha önce Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nde de belli kademelerde görev aldığını hatırlatan Yüksel, “Siyasi tecrübelerim bana Ak Parti’nin de MHP’nin de bu ülkeyi yönetemeyeceğine dair şartları gösterdi. Durum böyle olunca önce Ak Parti’den daha sonra da yer aldığım MHP’den istifa ettim. Şimdi de Demokrat Parti saflarından ayrılarak, Babacan’ın kuracağı partide yer alacağım” dedi.

Yüksel, kendisiyle beraber Çal ve Çivril İlçe teşkilatlarının da istifa ettiğine dikkat çekti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER