banner249

Bu güzellik sizi bekliyor!

Mart ayı içerisinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alanlardan olan piknik ve mesirelik alanları 1 Haziran itibariyle kullanıma açıldı. Honaz Belediyesi, ilçe genelinde ki piknik alanlarında bulunan bariyerleri ve uyarı levhalarını kaldırdı.

Bu güzellik sizi bekliyor!
banner240

Daha önce genelge ile kısıtlanan park/bahçe, eğlendinlen alanları, piknik alanları, mesire ve ören yerleri ile spor, yürüyüş, gezi gibi aktiviteler, belirlenen kurallar ve mesafe şartlarına uyularak 1 Haziran 2020 pazartesi gününden itibaren tekrar hayata geçti. Bu kapsamda Honaz’da bulunan Kaklık Mağarası, Pınarbaşı Göz Mesireliği ve Saklıgöl Piknik alanları vatandaşların kullanımına açıldı.

İlçede ki mesire alanlarının açılması talimatını veren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, vatandaşların daha nezih bir ortamda zamanlarını geçirebilmeleri için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirtti. Başkan Kepenek; “ Normalleşme sürecinin ikinci adımı ile piknik ve mesirelik alanları hizmete açıldı. Bizlerde Honaz Belediyesi olarak hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için ekiplerimizin çalışmalarını arttırdık. Vatandaşlarımızı uzun bir süredir evlerindeler. İlçemizin güzelliklerini göremediler, özlediler. Vatandaşlarımızdan ricamız, maske takarak ve sosyal mesafe kurallarına uyarak Kaklık Mağaramızı, Pınarbaşı Göz Mesireliğimizi ve Saklıgöl Piknik ve Gezi Alanımızı ziyaret etmeleri olacaktır. Çevremizi ve sağlığımızı koruyarak, temiz havanın tadını çıkaracağız. Bu anlamda bizler de Belediye olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz.” şeklinde konuştu.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER