banner249

Başkan Akyol Tavasımızın evladı gururu Osman Zolan

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Sn. Osman Zolan'ın adaylığının açıklanmasının ardından bir mesaj yayınladı. Tavasımız için bugün mutlu ve gururlu bir gün. Tavasımızın evladı olan Sn. Osman Zolan'ın adaylığının kesinleşmesi bizleri inanılmaz mutlu etti.

Başkan Akyol Tavasımızın evladı gururu Osman Zolan
banner240

Tavasımız için bugün mutlu ve gururlu bir gün. Tavasımızın evladı olan Sn. Osman Zolan'ın adaylığının kesinleşmesi bizleri inanılmaz mutlu etti. Nihat Zeybekci'den koltuk devralmak ve onun yerini doldurmaya çalışmanın zorluğunu kimse tahmin edemez. Ancak Başkan Zolan her türlü zorluğun ve meşakkatin üstesinden alnının teriyle geldi ve gelmeye devam edecektir. Sn. Zolan'la beş yıla yakın bir süredir çalışıyorum. İş ahlakı, çalışkanlığı, dürüstlüğü, her güne hala ilk günkü heyecanla başlaması, her saniyesinde Denizli için yeni projeler üreten engin hayal dünyası ve her şeyden önemlisi ve Denizli halkının da en çok sevdiği özelliği olan güleryüzlülüğü onun en büyük vasıfları. Kendisini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Tavas gururla, mutlulukla onun yanında olacak ve onunla yürüyecektir.

Buradan Başkanımız Sn. Osman Zolan'ı ülkemize nice güzel hizmetler kazandıracağı bu göreve bir kez daha aday göstererek, Tavasımıza ve Denizlimize büyük mutluluk ve gurur veren, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2018, 14:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER