banner249

Babadağlı kadınlara istihdam ve destek anlatıldı

Pamukkale Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Babadağ ilçesinde “Kırsal Alanda Kadın İstihdamı ve Kadına Yönelik Destekler” konulu panel düzenledi. Burada kadınlara, istihdam ve destekler hakkında bilgi verildi.

Babadağlı kadınlara istihdam ve destek anlatıldı
banner240

Her yıl Mart ayında düzenli olarak Denizli’nin bir ilçesinde düzenlenen  “Kırsal Alanda Kadın İstihdamı ve Kadına Yönelik Destekler” konulu panel bu yıl Babadağ ilçesinde gerçekleştirdi.

Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen panele  vatandaşlar ve üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Türkan Erdoğan’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Handan Kumaş, “Türkiye’de Kadın Girişimciliğinin Genel Görünümü” hakkında bilgi verdi. Panelde KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç “Girişimcilik Destek Programları”, Çalışma ve İş-Kur İl Müdür Yardımcısı Zafer Alıcı ise “Kadınların Çalışma Yaşamını Destekleyen İş-Kur Faaliyetleri” konularında sunumlarını gerçekleştirdiler. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER