banner249

Babadağ’a geliyorlar..!

Denizli Babadağ Belediyesi 21 Temmuz günü eşsiz bir etkinliğe imza atacak. İlçede 21 Temmuz Pazar günü Off-Road ve motor sporları gösterisi yapılacak.

Babadağ’a geliyorlar..!
banner240

Babadağ Belediyesi Ve Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) ortaklığında 21 Temmuz Pazar günü Off-Road ve motor sporları gösterisi yapılacak. Babadağ’ın eşsiz manzarası ve doğası eşliğinde yapılacak olan gösteri Babadağ Belediyesi önünde gerçekleştirilecek.  Pazar günü 16.002da başlayacak etkinlikte Denizlili sanatçı Ozan Ozanca konser verecek. Başarılı sanatçının konseri 21.00 da başlayacak.

KADINLARIN EL EMEĞİ ETKİNLİKLE DEĞERLENECEK

Yapılacak olan etkinlikte Babadağ Belediyesi bir çok farklı atölye ve standa kapı açacak. Babadağlı kadınların el emeği yemekleri de Off-Road ve motor sporları gösterisinde olacak. Babadağlı kadınların el emeklerinin değerlendirebilecekleri yemek stantları etkinlik boyunca alanda olacak. Babadağ Halk Eğitim Merkezi’nin el sanatları ürünleri de etkinlikte yerini alacak. Dolu dolu bir etkinlik için elini taşın altına koyan Babadağ Belediyesi ve BASİAD Denizli Sanat ve Müzik Atölyesi ve Aduşko Boyama Atölyesi’ni de Babadağlılarla bir araya getirecek. Etkinlikte Off-Road ve motor sporları gösterisi 16.00’dan 20.00’a kadar devam edecek. Akşam saat 21.00’da ise Denizli’nin yerel sanatçılarından Ozan Ozanca şarkılarıyla etkinliğin finalini yapacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER