banner249

“Aynese sahip çıkın”

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak,FETÖ/PDY operasyonları kapsamında sahibi ve çok sayıda yöneticisi tutuklanan, önce kayyum atanan ardından da TMSF’ye devredilen AYNES’de incelemelerde bulundu. İşletmenin yöreye ekonomik destek sağladığını belirten Vali Altıparmak, “AYNES’e tüm Denizlililer sahip çıkmalı” dedi.

“Aynese sahip çıkın”
banner240

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bulunan AYNES Süt ve Süt Ürünleri Tesisini ziyaret eden Vali Ahmet Altıparmak, işletmede incelemelerde bulundu. Çalışan personelle sohbet eden Vali  Altıparmak, yetkililerden üretim safhaları hakkında bilgi aldı. AYNES’in Türkiye’de süt ve süt ürünleri ile yem üreten önemli bir firma olduğunu ifade eden Ahmet Altıparmak, Denizli’nin değeri olan firmada binlerce kişinin çalışarak istihdama katkı sağladığını belirtti. Vali Altıparmak ,“İşletmede şu anda 1050 kişi çalışıyor. Bu büyük bir rakam.

Buradaki çalışanların yanı sıra, birçok çiftçimiz ürünlerini bu işletmeye getiriyor. Yani buradan binlerce kişi ailesini geçindiriyor, ekmek parasını kazanıyor. Bilindiği gibi bir süre önce firmanın ismi terör yapılanması ile anılmıştı. Ama artık firmanın bu yapılanmayla bir bağlantısı kalmadı. Süt ve süt ürünleri sektöründe önemli kuruluşlar arasında yer alan AYNES’e tüm Denizlililer sahip çıkmalı” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER