banner249

Amansız hastalığa yenik düştü

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü'nde 29 yıl görev yapan ve geçtiğimiz ay emekli olan 56 yaşındaki adam amansız hastalığa dayanamadı.

Amansız hastalığa yenik düştü
banner240

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü'nde Çevre Sağlığı biriminde çalışan ve geçtiğimiz ay emekli olan Ahmet İzci hayatını kaybetti. 29 yıllık meslek hayatının ardından emekli olan İzci kanser tedavisi gördüğü hastanede 56 yaşında hayata gözlerini yumdu.

İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk de İzci'nin vefatı nedeniyle sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Öztürk mesajında, "Müdürlüğümüzde 29 yıl Çevre Sağlığı Teknisyeni görevi yapan Ahmet İzci,hayatını kaybetmiştir. Sağlık çalışanımızın vefatı bizleri derinden üzmüş olup, Merhuma Allah’tan rahmet,kederli ailesine,yakınlarına ve sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mustafa Ornek
Mustafa Ornek - 3 yıl Önce

Degerli arkadaşimizi Haci Kaplandaki bizim eniştegilin binasindan taniyorum.Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun.daha sonra bagbasina taşinmistim emekli polis Huseyin Izci ile taniştik.Allah geride kalan esi ve çocuklarina ve akrabalarina sabirlar versin.

SIRADAKİ HABER