banner249

Denizlispor’da taraftar çığır açtı

Denizlispor yönetimi ile taraftar arasında dev işbirliği yapıldı. Yeşil siyahlı taraftarlar bir taraftan tribünde takımını desteklerken diğer yandan kulübün akar gelirinin yükselmesi için bağış toplayacak, reklam pazarlayacak. 

Denizlispor’da taraftar çığır açtı
banner240

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Denizlisporlu Taraftarlar Platformu Başkanı Bilhan Yılmaz ile Çınar Horoz Gençlik Taraftar Derneği Başkanı Okan Karcı sezonluk yapılan sözleşme ile artık taraftarlar kulübün yükünü de maddi ve manevi olarak azaltmak için çalışma yapacak. Tesislerde sözleşmeye atılan imza ile artık taraftarlar elindeki makbuz ile bağış toplayacak. Başkan yardımcısı Taner Atilla, yapılan sözleşmenin Denizlispor için hayırlı olmasını diledi. 

“BİR FUTBOLCU DA BİZ TRANSFER ETMEK İSTİYORUZ”

Denizlisporlu Taraftarlar Platformu Başkanı Bilhan Yılmaz, Denizlispor’a alternatif gelir kaynakları yaratma projesini yönetime sunduklarını ve kabul gördüğünü belirterek, “Bununla ilgili geçen seneden bu yana çalışıyorduk. Kulübün mali durumu ortada. Taraftar olarak bir de biz yük olmak istemedik. Tribünlerin üzerindeki reklam alanlarının da hiçbir şekilde kullanılmadığını gördük. Buraları değerlendirip, satışından elde edeceğimiz gelir ile çok sevdiğimiz Denizlispor’a artık biz de taraftarlar olarak bir futbolcu transferi yapabileceğiz. Bütün amacımız bu” dedi. Yılmaz ayrıca her bağış karşılığında hediye verileceğini de söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER