banner249

Denizlispor’da ilk fire

Denizlispor sayfasından önemli bir sayfa koptu. Dürüst kimliği ve kişiliği ile 2 sezondur herkesin takdirini toplayan yeşil siyahlıların başkan yardımcısı Ahmet Selvi, yeni sezonda görev almayacağını ifade ederek, “Artık yokum” dedi. Kulübün ve yönetimin özellikle maddi konularda yükünü çok taşıyan Ahmet Selvi, Boluspor maçıyla birlikte yeni sezon için görev almayacağını kamuoyu ile paylaştı.

Denizlispor’da ilk fire
banner240

“GÖREVİMİ LAYIĞIYLA YAPTIM”

İki sezondur Denizlispor’da görev aldığını belirten Ahmet Selvi, “Ben üzerime düşen görevi layığıyla yaptığıma inanıyorum. Yeni sezonda hiçbir şekilde görev almayacağım. Bir an önce yeni gelebilecek yönetimin önünün açılması için kongre kararı alınması gerekiyor. Denizlispor artık düşmemeye oynamamalıdır. Ben de bu şartlar altında ve düşmemeye oynayan bir kulübün yöneticisi olmak istemem. Büyük hedef koyulmalıdır” dedi.

“DENİZLİSPOR’U HERKES CANI GÖNÜLDEN SEVMELİ”

Denizli’nin markası olan Denizlispor’da yöneticilik yapacak kişilerin bu işi gerçekten çok sevmesi gerektiğinin altını çizen Ahmet Selvi, “Yönetimler Denizlispor’u karşılıksız sevmelidir. Kulübün borcu 40 milyon TL’den 20 milyon TL’ye kadar inmiştir. Gelecek kişilerin artık bir tuğla da kendisi koymalıdır. Artık kendi yağıyla kavrulan bir Denizlispor vardır. Emeği geçen ve üzerimizde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER