banner249

Denizlispor deplasmandan altın değerinde 3 puan ile döndü 

Spor Toto 1. Ligde mücadele eden Denizlispor, Giresunspor ile deplasmanda oynadığı maçtan altında değerinde 3 puan ile ayrıldı. Yeşil-siyahlı ekip aldığı galibiyet ile puanını 20‘ye yükseltti. 

Denizlispor deplasmandan altın değerinde 3 puan ile döndü 
banner240

Ligin 22. hafta karşılaşmasında Giresunspor ile karşı karşıya gelen Denizlispor sahadan 3 puan ile ayrılarak 17 olan puanını 20‘ye yükseltti. Ligde 16. sırada yer alan yeşil-siyahlı oynadığı 22 maçtan 5’ini kazanırken 12 karşılaşmadan ise sahadan yenik ayrıldı. Denizlispor ayrıca 5 maçta ise rakipleri ile yenişemeyerek berabere kaldı. 20 puan ile düşme hattında bulunan Denizlispor aldığı altın değerindeki 3 puan ile lig mücadelesinde gözünün üst sıralarda olduğunu gösterdi.
Yeşil- siyahlı yönetim aldığı karar ile takımın başına tecrübeli teknik adamlardan Fatih Tekke’yi getirmişti. Denizlispor, Tekke liderliğinde çıktığı ilk maçında deplasmandan 3 puan ile dönmesi de dikkatlerden kaçmadı. Yeşil- siyahlı ekip önümüzdeki hafta sonu ligin 23. haftasında kendi evinde Spor Toto 1.Lig ekipte lider olan Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER