banner249

3 puanı içimizdeki İrlandalılara armağan ediyoruz

Denizlispor, hem 3’te 3 yapmanın hem de alt sıralardan uzun zaman sonra çıkmanın çifte mutluluğunu yaşıyor. Giresunspor, Ümraniyespor ve ardından Gazişehir Gaziantepspor’u 2-0’lık aynı tarife ile deviren yeşil siyahlı ekip, 13 hafta sonra ligde 26 puanla düşme çizgisinden çıkıp 15.sırada yerini aldı. Seri yakalayan horozlar bunu Cumartesi günü saat 13.00’de konuk edeceği Manisaspor maçıyla devam ettirmek istiyor. 1 gün izin yapacak Denizlispor, yarından itibaren bu maçın hazırlıklarına başlayacak. Gazişehir maçında sakatlanarak oyunu yarıda bırakan Eze ve Ziya’nın ise Manisaspor maçında yerini alamayacağı belirtildi. Ziya’nın durumunun geçici bir sakatlık ancak Eze de kas yırtılması olduğu açıklandı.

3 puanı içimizdeki İrlandalılara armağan ediyoruz
banner240

“AYAĞIMIZ YERE BASACAK”

Ligde kalan 10 haftada şımarmadan, ayakları yere basarak ve ciddi bir şekilde hareket edeceklerini ifade eden Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, henüz her şeyin bitmediğini ve ligden düşmemek için her şeyi yapacaklarını dile getirdi. Asbaşkan Ali Fırat, “1 puan için geldiğimiz Gazişehir Gaziantep’ten de 3 puan aldık. Teknik direktör Fatih Tekke ile takım da iyi bir uyum sağladı. Çocuklar canla başla mücadele etti. İnanç, iyi niyet, enerjimiz ve mücadele bize 3 puanı getirdi. Bu durumu şımarmadan devam ettirmemiz lazım, her şey bitmiş değil” dedi.

“GALİBİYETE SEVİNİRKEN PRİMLERİ DE DÜŞÜNÜYORUZ!”

Asbaşkan Ali Fırat, bir tarafta galibiyete sevinirken diğer yanda ödenecek olan galibiyet primini düşündüklerini kaydetti. Ümraniyespor ve bu haftaki Gazişehir galibiyetlerinden dolayı en az 600 bin TL’nin futbolculara ödenmesi gerektiğini belirten Asbaşkan Fırat, “Sadece galibiyet alıp sevinmenizle iş bitmiyor. Kazanıyorsunuz ama bunun da bir bedeli var. Bir de bunun prim ayağı var. Şimdi primleri ödemek için mesai harcayacağız” dedi. Bu şekilde kenetlenerek yola devam etmeleri gerektiğini savunan Asbaşkan Fırat, camiayı tam anlamıyla birlik olmaya çağırdı.

İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR TEPKİSİ

Asbaşkan Ali Fırat, isim vermeden ‘İçimizdeki İrlandalılar’ vurgusu yaptı. “Antep’te aldığımız 3 puan, takım düştü düşüyor, acemi yönetim istifa diyen içimizdeki İrlandalılara armağan olsun” diyen Asbaşkan Fırat, “Sportif başarımız var demiyoruz. Ama bu takımın düşmeyeceğine her zaman inanıyorum. Takım birkaç maçta kötü gitti diye, “yönetim istifa etsin, acemi yönetim” diyerek bizi birçok sözlü saldırıya maruz kaldık, yıkıcı eleştiriler aldık. Bizler eleştiriye her zaman açığız ancak Denizlispor bu şehrin markasıdır. Bunları yaparken neye zarar verdiğinizi de düşünmeniz lazım. Birbirimize sarılıp birlik olarak yola devam etmeliyiz” dedi. HACI SELAMOĞLU

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER