DENİZLİ BAKANINA SAHİP ÇIK

Uzun süredir gündemde yer alan çocuk istismarı ile ilgili çıkan haberleri allandırıp pullandırıp ve önümüze seren insanların Denizli'nin en önemli isimlerinden Bakan Sema Ramazanoğlu'nu yerden yere vurmaya ne hakkı var. insanların hoşunamı gidiyor. 

Hırsızın hiçmi suçu yok tu demezlermi insana. Bakan hanımı kimsenin yerden yere vurmaya kimsenin hakkı yok. Partinin kurulmasından buyana Denizli'ye katkı sağlayan vede Bakanlık yapan bu insanı yerden yere vurmak ne haddinize. Bilakis çocuk istismarlarıyla yakından ilgilenen ve onlara anne gibi davranan bir kadına bir bakana bu sözler birileri tarafından alçakça saldırmaktan başka bişey değildir. 

Denizli siyasette en kilit rollerle Ankara'da savaş verirken biz Denizli halkı onlara destek olmalıyız. Denizli bence bakanına sahip çıkmalıdır. Vede arkasında olduğunu hissettirmelidir. Şimdi diyeceksiniz ki senin ne menfattin var neden koruyorsun. 

Hepimiz Denizli'nin menfaati için herkesi korumakla vazifeliyiz. Denizli'ye bir bakanlık verilmişse nasıl Nihat Zeybekci'nin arkasında olduksa Bakan Sema Ramazanoğlu'nunda arkasında olmalıyız. 

Eğer arkasında durmaz isek yarın Ankara'da bırakın siyaset yapmayı Denizli'nin esamesi bile okunmaz. buyüzden burdan tüm Denizli'ye sesleniyorum Denizli Bakanına Sahip Çık diyorum. Saygılarımla

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.