banner249

Zanlıları öyle bir yerde aradılar ki...

Denizli’de düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda örgüte üye olduğu belirlenen 2 şüpheli ve hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 ihraç öğretmen saklandıkları hücre evine yapılan operasyonla yakalandı. Mahkemeye çıkarılan 3 kişiden 2’si tutuklandı. Operasyonda şahısların saklandıkları evde yapılan aramalarda ise ilginç görüntüler yer aldı.

Zanlıları öyle bir yerde aradılar ki...
banner240

Denizli’de Cumhuriyet Başsavcılığından talimat alınan talimat üzerine FETÖ/PDY terör örgütüne üye olan 2 kişi ile hakkında 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Yapılan istihbarat neticesinde kaldıkları hücre evine yapılan baskında zanlıların kapısı koç başı ile kırıldı. Evde saklanan zanlıları bulmak için evin her yerinde arama yapan polisler, duş kabinin altındaki boşluğa bile baktı.

Yapılan operasyonda, , FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan ve Askeri Ceza Kanununa Muhalefet suçundan aranan Askeri Öğrencilerden Sorumlu Büyük Bölge Talebe Mesulü ve Bylock Kullanıcısı olan bir şüpheli, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan aranan Büyük Bölge Talebe Mesulü ve Bylock Kullanıcısı olan bir kişi ve FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç öğretmen ve Bylock kullanıcısı olan bir şahıs yakalandı.

Yakalanan toplam 3 şüpheli hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan adli makamlarca işlem yapılırken, 2 şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER