banner249

Uçurumda can pazarı!

Denizli’de park halindeki araç freni boşalması sonucu 50 metrelik uçuruma düştü. Araçta sıkışan ve ağır yaralı adamı kurtarmak için ekipler canları pahasına mücadele etti.

Uçurumda can pazarı!
banner240

Denizli Pamukkale ilçesinde Karakurt Mahallesinde Mustafa Kodal araç içerisinde Hayriye Y. ile oturuyordu. Bu esnada aracın freni boşaldı. Otomobilin hareket ettiğini fark eden Kodal, Hayriye Y.’nin hızla aracı terk etmesini sağladı. Kendisini kurtaramayan adam 50 metrelik uçuruma aracıyla düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Hurdaya dönen araçta sıkışan Mustafa Kodal’ı kurtarmak için mücadele eden ekipler, pek çok denemede bulunmasına rağmen bir türlü başarılı olamadı. Denemelere rağmen aşağıya ulaşmayan halatı bir polis memuru kendini sarkıtarak yaralı vatandaşın yanına ulaştırdı. Halata bağlanılan sürücüyü kurtarma anları ise takdir topladı. Polis ve sağlık ekipleri canlarını hiçe sayarak ağır yaralı Mustafa Kodal’ı ambulansa ulaştırdı. Adeta kan ter içinde kalan ekiplerin sevinci ise dikkatlerden kaçmadı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılırken durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER