banner249

Pınar’ın katili cezaevi firarisi çıktı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, tartıştığı kadını tüfekle öldüren Mustafa K., sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, cinayete kurban giden kadın ise cenaze namazının ardından defnedildi. 

Pınar’ın katili cezaevi firarisi çıktı
banner240

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne saat 15.00 sıralarında giden Mustafa K., otomobilde yanında oturan bir kadını tüfekle öldürdüğünü söylemişti. Şahsı gözaltına alan polis ekipleri, aracın bırakıldığı Pamukkale ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi’ne gitmiş, cinayette kullanılan silaha da el koymuştu. Park halindeki otomobilin yan koltuğunda kadının cesedini bulan polis ekipleri, ilk incelemenin ardından geniş çaplı inceleme yapılmak üzere cesetle birlikte otomobili emniyetin bahçesindeki otoparka çekmişti. Emniyete çekilen araçta inceleme yapan polis ekipleri, kadının Pınar Eliuz olduğu belirlemiş ve kadının av tüfeği ile vurulduğunu tespit etmişti. 
Emniyette ifadesi alınan Mustafa K, bugün öğle saatlerinde Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Mustafa K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan cinayete kurban giden Pınar Eliuz ise öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kayhan Mezarlığında toprağa verildi.
Cinayeti işleyen Mustafa K.’nın, 6 ayrı suçtan arandığı, iki ay önce cezaevinden izinle çıktığı ve bir geri dönmediği öğrenildi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER