banner249

Pamukkale’de utanç verici olay!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale medyanın gündeminden düşmüyor. Bu kez de Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde bulunan beyaz cennet utanç verici görüntülere sahne oldu. Travertenler üzerinde güpe gündüz çoluk çocuğun gözü önünde çekilen uygunsuz kareler sosyal medya üzerinden dünyaya yayıldı. Beyaz cennetimizde gerçekleşen bu kaygı verici olayı kınıyor ve yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Pamukkale’de utanç verici olay!
banner240

Pamukkale, UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Türkiye’nin nadide cennetlerinden birisi. 2015 yılında Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ören yeri olma özelliği gösteren beyaz cennetin işletmesi 2014 yılı başında kapanan İl Özel İdaresi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığına devredilmişti. Bakanlıkta işletmeyi TÜRSAB’a devretti. Bu yılın başına kadar TÜRSAB tarafından işletilen Pamukkale, bu yılın başında Laodikya ile birlikte Turkuaz adındaki bir İstanbul firması tarafından işletiliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ise Pamukkale’yi geri almak için canla başla çalışıyor. Fakat yapılan girişim sonuçsuz kalırken. Beyaz cennet,skandal görüntülerle anılmaya başlandı. Travertenler üzerinde güpe gündüz çoluk çocuğun gözü önünde çekilen uygunsuz kareler sosyal medya üzerinden dünyaya yayıldı. Fotoğraflara konu olan kişi, çeken ya da ne zaman çekildiği henüz belli değil. Ancak son günlerde, giriş ücretlerinin yüksekliğiyle gündeme gelen, neredeyse yerli turiste yabancılaştırılan Pamukkale’de böyle bir skandalın yaşanması, akıllara güvenlik zafiyeti ve ilgisizlik sorunlarını getiriyor.

Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan beyaz cennetimizde gerçekleşen bu kaygı verici olayı kınıyor ve yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Kaynak denizlipost

İşte gündüz vakti, insanlar henüz oradayken çekilen görüntüler:

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 12:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Maide Şeker
Maide Şeker - 5 yıl Önce

İğrendim bu kahrolasıca pislikten.Ona kadın olmakta insan olmakta yakışmamış.

Önder ada
Önder ada - 5 yıl Önce

Rezalet!!! Güvenliğin müdahale etmesi gerekiyordu, denetim sıklaşmalı

SIRADAKİ HABER