banner249

Moral gezisi dehşet gezisine döndü; 25 yaralı

Ankara’dan Bodrum’a moral gezisine giden lösemili öğrencileri taşıyan tur midibüsü yaşanan yağış sonrası kayganlaşan yolda devrildi. Kazada 4’ü ağır 25 kişi yaralandı.

Moral gezisi dehşet gezisine döndü; 25 yaralı
banner240

Denizli'de Kale- Muğla karayolunda meydana gelen kazada  Kocaeli, Ankara ve Elazığ illerinden toplanan 22 lösemili öğrenci ve 3 öğretmen, Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen moral gezisine gitmek üzere 06 L 2746 plakalı tur midibüsü ile Ankara’dan yola çıktı. Denizli'nin Kale ilçesini geçen midibüs yağış sonrası kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Yolda zikzaklar çizen midibüs yol ortasında bulunan su tahliye kanalına devrildi. Çevredeki sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine Denizli ve Muğla'dan çok sayıda ambulans sevkedildi. Polis ekipleri de yeni bir kazanın meydana gelmemesi için önlem aldı.

Bölgeye ilk ulaşan ambulanslar, 4’ü ağır 15 öğrenciyi alarak Denizli, Tavas ve Kale’deki hastanelere sevk etti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan 7 öğrenci ve 3 öğretmen ise, gelen takviye sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kontrol amacıyla hastanelere yönlendirildi. Durumu ağır olan 4 öğrenci, Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Midibüs sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

DENİZLİ VALİSİ ALİ FUAT ATİK OLAY YERİNE GELDİ

Üzücü kazanın hemen ardından Vali Ali Fuat Atik, Kale Kaymakamı Abdulkadir Şahin ve Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç kısa sürede olay yerine ulaşarak çalışmaları yerinden takip etti. Yaklaşık 2 saat boyunca devam eden çalışmalar sırasında, trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Devrilen araçtan çıkarılan öğrencilerin eşyaları, belediyeye ait araca yüklenerek emanete alındı. Hurdaya dönen midibüs ise, vinç yardımıyla kaldırılarak bölgeden uzaklaştırıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2021, 08:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER