banner249

Kocasert FETÖ’den gözaltına alındı

Denizli’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında aralarında TİM Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. 

banner240

Edinilen bilgiye göre, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri bugün sabah saatlerinde iş adamlarına yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda aralarında TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında ev ve iş yerlerinde polisin arama çalışmaları devam ediyor.
 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 14:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Murat Aygen
Murat Aygen - 7 yıl Önce

FETÖ olduğu kesin! Şunlar bir işadamının söyleyeceği lâflar mıdır: “Türkiye'nin duyan kulaklara, mühürlenmemiş kalplere anlatacak çok hikâyesi var” [bkz: “Anlatacak bir hikayemiz var” (tek sütun üzerine) başlıklı haberi, Dünya Ekonomi/Politika gzt. TiMReport eki, Dünya Süper Veb Ofset A.Ş. adına imtiyaz sahibi Didem Demirkent, Başyazar Osman Saffet Arolat, Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Sayı 10573-10475, 08 Ekim 2012 Çarşamba, Ankara Baskı Tesisleri Star Medya Yayıncılık AŞ, s.(4)].

SIRADAKİ HABER