banner249

İşadamlarına kaset kumpası!

Denizli’nin Honaz ve Pamukkale ilçelerinde aralarında işadamlarının da bulunduğu kişilerin uygunsuz görüntülerini çeken çeteye jandarmadan suç üstü baskın yapıldı.

İşadamlarına kaset kumpası!
banner240

Denizli'nin Honaz ve Pamukkale ilçelerinde sosyal medya üzerinden tanıştıkları kişilerle görüşen ve güvenlerini kazandıktan sonra buluştukları yerlerde gizli bir düzenek ile uygunsuz görüntülerini çeken çeteye operasyon düzenlendi. Çektikleri görüntüleri ailelerini göndermek ve internette yayınlama tehdidinde bulunan 2 kişi, görüntüleri silme karşılığında yüklü miktarda para aldıkları ortaya çıktı.

JANDARMANIN AĞINA TAKILDILAR

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma (JASAT) timleri tarafından başlatılan araştırmada, 2 zanlı hakkında fiziki ve teknik takip başlatıldı. Zanlıların, mağdurların evlerine kadar giderek tehdit ettikleri, ikamet ettikleri binaların ve işyerlerinin fotoğraflarını çekerek psikolojik baskıda bulunduklarını ortaya çıkaran ekipler, çeteyi çökertmek üzere operasyon yaptı.

KAFEDE ŞANTAJ PAZARLIĞI

Mağdurlardan biriyle bir kafede şantaj pazarlığı yapılacağı bilgisini alan JASAT dedektifleri, kafede bulunan zanlı ve mağdurun masasına giderek baskın düzenledi. Zanlılardan birini olay yerinde gözaltına alan ekipler, tehdit ve şantaj olayına karışan 2 kişinin ikametinde yaptığı incelemede 50'den fazla kişi hakkında dijital materyal ele geçirildi. Araştırma neticesinde mağdur ssayısının artabileceği ifade edildi.

BU İLK DEĞİLMİŞ

Zanlılar hakkında yapılan GBT sorgulamasında, bu suçu ilk defa işlemedikleri ortaya çıktı. Zanlılardan Sezer A.(30)'nın 8, Şükrü T. (32)'nin ise 7 adet suç kaydı bulunduğu veortaya çıktı.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2021, 12:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER