banner249

Göle atılan cam şişeler suya girenleri bu hale getiriyor!

Denizli’nin Çivril ilçesinde bulunan Işıklı Gölü’ne içine atılan cam şişeler serinlemek için suya gençlerin yaralanmalarına neden oluyor. Yaşanan durumun birçok kez tekrarlandığını bu yüzden göle yüzmek için girmediklerini ifade eden mahalle sakinleri konunun yetkililer tarafından çözülmesini istiyor.

Göle atılan cam şişeler suya girenleri bu hale getiriyor!
banner240

Çivril ilçesinde bulunan Işıklı Gölü Akgöz mevkiinde sıcak günlerde serinlemek ve hafta sonu değerlendirmek isteyen vatandaşların akınına uğruyor. Fakat suya girip serinlemek isteyen vatandaşlar hiç de hoş olmayan bir sürprizle karşılaşıyor. Bilinçsiz kişiler tarafından suya atılan cam şişelerin kırıkları yüzen kişilerin vücudu ve özellikle ayaklarını keserek ciddi yaralanmalara neden oluyor.

Yaşanan durumun birçok kez tekrarlandığını bu yüzden göle yüzmek için girmediklerini ifade eden mahalle sakinleri konunun yetkililer tarafından çözülmesini istiyor. Işıklı halkı,“Haftanın her günü piknikçiler Işıklı Akgöz mevkiini mesire yeri olarak kullanıyor, piknik yapıyorlar. Ancak, kimi zaman bilinçsiz bazı insanlar içeceklerin pet şişelerini, naylon poşetleri, cam şişeler ve teneke kutuları göle atıyor. Çevreyi kirletenlere karşı denetim oluşturulması, gölümüzün kirlenmemesini istiyoruz. Her gün buraya yüzlerce insan yüzmeye geliyor.Günde  birkaç çocuğumuzun ayağı kesiliyor. Su içindeki cam şişeler ciddi yaralanmalara neden olmadan gerekli tedbirler alınmalı ve göl tabanı temizlenmeli” dediler.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 16:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER