banner249

Emekli polis baba ile oğlu trafikte terör estirdi!

Denizli’de dehşet veren bir olay yaşandı. Yol kavgası yaşayan 2 sürücü oraklı süpürgeli kavga etti. Taraflardan biri emekli polis olan babasını arayarak olay yerine çağırdı. Baba, silahla 2 kişiyi yaraladı.

Emekli polis baba ile oğlu trafikte terör estirdi!
banner240

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesinde yaşanan dehşet verici olayda trafikte yol verme kavgasına tutuşan sürücüler araçlarını yol kenarına bırakarak tartışmaya başladı. Güvenlik kameralarına yansıyan o anlarda kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan S., orakla, Murat Ö. ise süpürge ile birbirlerine saldırmaya başladı. O esnada babasını arayan esnaf Hasan S., emekli polis olan babasını arayarak olay yerine çağırdı. Hızla olay yerine gelen baba Muhammet S. yanında bulunan silahla Murat Ö.’nün ayağına ateş ederek yaraladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Olay sırasında ayağından ve başına aldığı darbeler ile yaralanan Murat Ö. ile yanında bulunan ve kolundan yaralanan Ali Y., sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere sevk edildi.

Olay ardından soğukkanlı tavırlar sergileyen ve emekli polis olduğu öğrenilen Muhammet S. ve oğlu Hasan S. Polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastanelere kaldırılan Ali Y. ve Murat Ö’nün sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER