banner249

Denizli’nin üçüncü sayfa haberleri!

Denizli Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının düzenlediği operasyonlarda çok sayıda olay açığa kavuştu.

Denizli’nin üçüncü sayfa haberleri!
banner240

BİR HAFTADA 54 KAZA MEYDANA GELDİ  

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, kentte son bir hafta içerisinde 1 ölümlü, 14 yaralanmalı ve 39 maddi hasarlı kaza meydana geldiğini, ayrıca 16 bin 906 aracın kontrol edildiğini açıkladı. Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, kentte son bir hafta içerisinde Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde 16 bin 906 aracın kontrol edildiği, bu kontroller sonrası 2 bin 298 araçla ilgili işlem yapıldığı ifade edildi. Kentte ayrıca son bir haftada 1 ölümlü, 14 yaralanmalı ve 39 maddi hasarlı kaza olmak üzere toplam 54 kazanın meydana geldiği kaydedildi.

SAHTE GÜNEŞ GÖZLÜKLERİNE DİKKAT!

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) ekipleri yurda kaçak yollarla sokulan güneş gözlüklerini ve şahısları takibe aldı. Farklı kentlerden getirilen ve faturasız olan dünyaca ünlü markalara ait güneş gözlükleri piyasa değerinin altında satmak isteyen iki şüpheli şahsın adreslerine operasyonlar düzenlendi. KOM ekiplerinin titiz çalışması sonucu 2 şüpheli şahıs gözaltına alınırken farklı markalarda bin 246 adet güneş gözlüğü ele geçirildi.

180 BİN 590 TL PARA CEZASI

Konu ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan tedbirlerin uygulanması noktasında yoğun çaba gösterildiğini kaydedildi. Açıklamada tedbirler kapsamında sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü 69 kişiye 34 bin 68 TL, 20 yaş altı 290 şahsa 56 bin 718 TL ve sosyal mesafe kuralına uymayan 46 şahsa 89 bin 804 TL olmak üzere toplamda 180 bin 590 TL para cezası kesildiği ifade edildi. Açıklamada ayrıca 20 yaş altı bir şahıs ile sosyal mesafe kuralına riayet etmeyen 2 şahıs hakkında da adli işlem yapıldığı aktarıldı.

19 BİN ADET SAHTE MASKE ELE GEÇİRDİ  

Edinilen bilgilere göre, operasyon Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından yapıldı. Korona virüsü fırsata çevirmek için Sağlık Bakanlığından izinsiz olarak Akhan Mahallesi'ndeki bir tekstil atölyesinde izinsiz maske üretimi yapıldığı bilgisini alan KOM ekipleri, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Ticaret Müdürlüğü görevlilerinin nezaretinde söz konusu adrese baskın düzenledi. Baskında 19 bin adet sahte bez maske, 50 bin 437 adet sahte maske yapımında kullanılan malzeme ve 4 bin 355 gram sahte maske yapımında kullanılan rulo halinde ip ele geçirildi. Operasyon sonucu 1 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER