banner249

Denizlili gurbetçi aile kaza kurbanı

Almanya’nın Herne Bölgesi’nde yaşayan Denizlili gurbetçi aile Sırbistan’da trafik kazası geçirdi. Feci kazada otomobili kullanan baba Necati Çelik ile anne Nuray Kuş Çelik yaşamını kaybederken, Ayşe Beyza Çelik, yararlı olarak kurtuldu.

Denizlili gurbetçi aile kaza kurbanı
banner240

Denizli’den iki gün önce Almanya’ya hareket ettikleri öğrenilen Çelik ailesinin içinde bulunduğu araç Sırbistan’da kaza geçirdi. Almanya’nın Herne Bölgesi’nde yaşayan Denizlili gurbetçi Necati Çelik, eşi Nuray Kuş Çelik ve kızları Ayşe Beyza Çelik tatil dönüşü Sırbistan’ın Niş yakınlarında, kullandıkları araç kamyonun altına girdi. Feci kazada otomobili kullanan baba Necati Çelik ile anne Nuray Kuş Çelik yaşamını kaybederken, Ayşe Beyza Çelik, yararlı olarak Niş Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili fazla bilgi alamayan gurbetçi Çelik ailesinin yakınları AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den yardım istediler. Milletvekili Şahin Tin’in Sırbistan Büyükelçiliği ile yaptığı görüşme sonucunda, kazada hayatını kaybeden ailenin yakınlarını Türkiye sınırından geçirerek Sırbistan’a gönderdi. Sırbistan Büyükelçiliği ile devamlı irtibata kalarak, kazada hayatını kaybeden aile ilgili bilgileri de yakınlarına ileten Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, feci kazada yaralı kurtulan 14 yaşındaki Ayşe Beyza Çelik’in hastanede tedavi altına alınmasını sağladı ve yaralı kızın ambulans uçakla Türkiye’ye getirilmesi için girişimde bulundu. Gurbetçi Çelik ailesinin yakınlarının kazada hayatını kaybeden baba Necati Çelik ve anne Nuray Kuş Çelik’in cenazesinin Denizli’ye getirilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 18:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER